ÅPNINGSTIDER:

BLIKKENSLAGERFOLLO.NO

Blikkenslagerbedriften ble opprinnelig stiftet i 1960 av Blikkenslagermester M.Gunvaldsen. Vi har ført tradisjonen videre.

Bedriften har i en årrekke utført blikkenslagerarbeider i Oslo og Akershus med beslagsarbeider på tak og fasader som hovedfokus. Vi utfører små serviceoppdrag og større blikkenslagerarbeider, både på bolighus og næringsbygg. På vårt verksted produserer vi beslag, takhatter og pipebeslag som er skreddersydd til taket ditt og monterer dette fagmessig. Vi monterer også snøfangere, takstiger, takrenner og spesialbeslag, samt innvendige beslagsarbeider. Vår styrke er rask og god service til riktig pris, også på små oppdrag ! Kontakt oss for veiledning og rådgivning for ditt tak og et godt tilbud på riktig løsning.

På vårt blikkenslagerverksted tar vi i mot kunder hver dag og produserer beslag etter mål.

Vi utfører vedlikehold og gjør tak og blikkenslagerarbeider på Borettslag, sameier og større næringsbygg i Nordre Follo og Oslo.

Gunvaldsen & Sønn verksted

På vårt blikkenslagerverksted tar vi i mot kunder hver dag og produserer beslag etter mål.

Vi har et stort lager av plater i mange forskjellige farger og tykkelser i lakkert stål, plastisolbelagt stål, aluminium, dørkplater, rustfritt stål, kobber og messing. Vi har også en egen takshop der både selvbyggere og bedriftskunder kan handle tak og tilbehør til markedets laveste priser.