Innvendig arbeider

Gunvaldsen & Sønn AS spesialiserer seg på skreddersydde beslagsløsninger for bolighus, næringsbygg, restauranter, storkjøkken, kontorlandskap, lager og verksted.

Vi produserer blant annet ovnsplater, ramper, sparkeplater til dører, lister i metall og rustfrie beslag på bestilling. Alt blir laget på vårt verksted etter dine spesifikasjoner og behov. Vi kan levere produkter i en rekke ulike metaller og ingen oppdrag er for små.

Ramper

Ramper skaper praktisk og sikker tilgjengelighet. Uansett om det er for boliger eller næringsbygg, er våre ramper og terskler designet med tanke på brukervennlighet og estetikk. Ramper kan leveres i forskjellige materialer og utforming, avhengig av kravene og behovene til det spesifikke prosjektet.

Sparkeplater

Sparkeplater beskytter dører mot slitasje og støt som kan oppstå fra sko, jekketraller, varetransport og annen trafikk. Ved å benytte ulike materialer og løsninger kan vi kombinere funksjon med design, slik at sparkeplatene både er funksjonelle og estetisk tiltalende.

Rustfritt

Metallister og rustfrie beslag er også blant våre spesialiteter. Rustfrie beslag gir en ryddig og profesjonell finish, og er svært holdbare. Våre dyktige håndverkere kan forme lister og beslag tilpasset dine behov.

Rustfritt stål er kjent for sin motstandsdyktighet mot korrosjon, og en ideell løsning for områder der fuktighet og værforhold kan påvirke holdbarheten til materialene.

Moderne tradisjonelt håndverk

Hos Gunvaldsen & Sønn er vi opptatt av skikkelig håndverk. Det betyr at vi bruker tradisjonelt håndverk for å sikre høy kvalitet, samtidig som vi tilpasser løsninger og materialvalg til moderne design og behov.

Er du usikker på hvordan ditt prosjekt skal løses på best mulig måte, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Vi hjelper deg gjerne med å finne en god løsning på ditt prosjekt.

Send oss gjerne en e-post eller fyll ut kontaktskjemaet med litt informasjon om oppgaven og bilder av området hvor arbeidet skal utføres, slik at vi kan gi deg forslag til løsning og prisoverslag.

Send oss en forespørsel

Kontaktskjema

  • Dra og slipp filer her, eller
    Max. file size: 10 MB, Max. files: 10.
    • Retningslinjer for personvern

    • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

    Andre tjenester