pipebeslag

Pipebeslag

Pipebeslag er beslaget i overgangen mellom pipa og taket. Dette kan monteres som fotbeslag der man ønsker synlig murstein eller murpuss på øvre del av pipa, eller pipen kan heltekkes med plater, noe som gir en helt vedlikeholdsfri løsning i mange tiår. Hovedfunksjonen er å hindre at det oppstår lekkasje inn i pipa. Pipebeslaget fører vann ut på taksteinen. Det er viktig at dette monteres riktig for å unngå skader og dyre reparasjoner i etterkant av montering. 

Tekkingen blir utført i to trinn. Først gjennomføres undertekking under taktekkingen. Undertekking hindrer slagregn å trenge igjennom ved ekstremvær, og at kondens oppstår og forårsaker fuktskader. Deretter monteres fotbeslag over takstein, takplater eller papp.

Beslagene spesialproduseres på mål tilpasset hver pipe og falses sammen på stedet av oss, eller lages ferdig på verkstedet som hel pipehatt

Gunvaldsen & Sønn AS produserer og monterer pipebeslag i ulike materialer etter dine ønsker. Vi leverer pipebeslag i lakkert og plastbelagt stål, aluminium, sink eller kobber. 

Vi monterer både helbeslag eller pipehatt med tilhørende topp, samt fotbeslag.

Er dette tjenesten du er ute etter? Fyll ut kontaktskjemaet og legg ved bilder av pipa. Så kan vi komme med en kvalifisert anbefaling på type løsning for deg sammen med et prisoverslag på jobben. 

Du kan også ta kontakt via telefonen for en hyggelig prat.

Vi produserer også pipehatt på mål som kunde kan montere selv om dette er ønskelig.

Send oss en forespørsel

Kontaktskjema

  • Dra og slipp filer her, eller
    Max. file size: 10 MB, Max. files: 10.
    • Retningslinjer for personvern

    • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

    Andre tjenester