Montere Takrenne

Har du en ødelagt takrenne eller beslag, kan store vannmengder legge seg på konsentrerte deler av huset og forårsake skader. Vi monterer nye takrenner med tilpassede beslag og riktig løsning for ditt bygg.

En takrenne er en viktig del av husets dreneringssystem, da den samler opp regnvann og smeltevann fra snø og is, og leder det bort fra huset. Dette er spesielt viktig for å beskytte kjeller og grunnmur mot fuktighet og skader, som kan være både kostbare og tidkrevende å reparere. For å sikre en effektiv drenering må takrennene ha korrekt fall, slik at vannet ledes bort fra huset og ned i nedløpsrørene.

I tillegg til fall, er det viktig å ha tilstrekkelig med nedløpsrør som fører vannet til riktig sted i terrenget. Dette vil hindre oversvømmelse og andre problemer som kan oppstå når vannet ikke blir ledet på riktig måte.

Takrenner til alle typer bygg

Hos Gunvaldsen & Sønn AS kan du finne et bredt utvalg av takrenner i lakkert stål, sink, aluminium eller kobber. Hvilket materiale du velger vil avhenge av flere faktorer, som blant annet hvilken type bygning det skal monteres på og hva slags estetisk uttrykk du ønsker.

Takrenner av aluminium kan leveres i ubehandlet blankt, og lakkert. Disse er ekstra motstandsdyktige mot saltvann og egner seg derfor spesielt godt i kystnære strøk.

Sink og kobber er tradisjonelle materialer som passer godt til både eldre bygningsmasse, og moderne boliger. Disse materialene er ofte valgt på grunn av deres holdbarhet og estetiske appell. Derfor kan disse være spesielt gunstige for bevaringsverdige og fredede hus, da de kan tilpasses enhver bygning.

Materialene loddes i skjøter og sammenføyninger, noe som gir ekstra styrke og holdbarhet til takrennene. Dette kan bidra til å bevare husets arkitektoniske sjarm og historiske verdi.

Vi monterer din nye takrenne

Hos Gunvaldsen & Sønn AS hjelper vi deg med montering av takrenner. Våre dyktige ansatte har lang erfaring og kan hjelpe deg med alt fra rådgivning til montering og vedlikehold.

For å kunne gi deg et prisoverslag vil vi gjerne ha noen bilder av bygget, samt informasjon om antall meter som ønskes montert takrenner på. Dette vil hjelpe oss med å gi deg et nøyaktig tilbud som passer til dine behov.

Send oss en forespørsel

Kontaktskjema

  • Dra og slipp filer her, eller
    Max. file size: 10 MB, Max. files: 10.
    • Retningslinjer for personvern

    • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

    Andre tjenester