Fasadebeslag

Gunvaldsen & Sønn utfører fagmessig beslagsarbeid på fasade, og vi tilbyr et stort utvalg av ulike typer materialer og platetyper.

Fasadebeslag brukes på alle typer bygninger, fra boliger til kontor- og industribygg, og de spiller en viktig rolle i å beskytte bygningens struktur mot vær og vind.

Fukt og annen klimatisk påvirkning kan skade strukturen over tid, og blant annet føre til sopp og råte. Med fasadebeslag blir fasaden godt beskyttet og vedlikeholdsfri.

I tillegg bidrar beslagene til å styrke bygningens estetikk.

Estetikk

Fasadebeslag bidrar til å forbedre bygningens estetiske utseende på flere måter. For det første gir de en ren og ryddig finish på fasaden, og kan bidra til å skjule eventuelle uregelmessigheter i bygningens struktur.

Ettersom vi leverer beslagene i ulike farger og materialer, kan de være med på å underbygge verdien som allerede ligger i bygget. Et moderne bygg kan understøttes med stramme linjer og et ryddig utseende, mens et klassisk bygg får beholde sin sjarm.

Vi tilpasser alt til hvert enkelt prosjekt, slik at vi bidra til å hente ut byggets underliggende verdier, samtidig som vi skaper en tett og sterk fasade.

Vindusbeslagene er spesielt viktig for akkurat dette.

Vindusbeslag

Vindusbeslag skal lede vannet vekk fra vinduene og fasaden. Dette beslaget utføres i lakkert eller plastisolbelagt stål, samt i messing, aluminium, kobber eller sink, etter kundens ønske og bygningens behov.

Vindusbeslag gjør også at vannbrettet under vinduet, som er utsatt for vær og vind, blir vedlikeholdsfritt. Det betyr at underlaget ikke råtner og man slipper skraping og maling.

I tillegg gir vindusbeslagene en kosmetisk pen omramming, slik at vinduene aktivt bidrar til å forbedre husets utseende.

Gunvaldsen & Sønn AS

Gunvaldsen & Sønn har over 60 års erfaring som blikkenslager og kan montere beslag i ulike materialer og farger, spesielt tilpasset ditt hjem eller bygg.

Benytt gjerne kontaktskjemaet her til å beskrive jobben. Legger du også ved bilder blir det enklere å sende deg et godt forslag på løsning og pris.

Gunvaldsen & Sønn – Skikkelig håndverk siden 1960

Se også: takomlegging

Send oss en forespørsel

Kontaktskjema

  • Dra og slipp filer her, eller
    Max. file size: 10 MB, Max. files: 10.
    • Retningslinjer for personvern

    • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

    Andre tjenester